2015. március 7., szombat

NTI RT-2M Audio Analizátor - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

RT-2M Audio Analizátor
Az RT-2M alkalmazható mind egyedi mind automatizált, gyártósorba integrált audio mérésekre:
-hangszóró tesztelés (frekvenciamenet, impedancia válasz, rezonancia frekvencia, hangnyomás)
-audio berendezés tesztelé (frekvencia- , harmonikus torzítás , áthallás , zaj stb. )
-mobil telefon tesztelés (hangminőség tesztelés, )
-ipari minőség-ellenőrzés (csapágyak, ventillátorok, rezgés tesztelése, jelátalakítók)
-akusztikai vizsgálatok.
Az RT-2M tartalmaz egy programozható kétcsatornás lebegő generátort és egy programozható kétcsatornás nagyon gyors audio frekvencia analizátort ami alkalmas többtónusú léptetett sweep és folyamatos sweep elemzésre.
Az alapvető audio paramétereket képes egyszerre tesztelni általában kevesebb mint egy másodperc alatt. Frekvencia-, harmonikus torzítás , áthallás, zaj stb.
A beépített fantomtápegységek lehetővé teszik a közvetlen mikrofon csatlakozást akusztikai vizsgálatok elvégzésére.
Az RT -2M biztosítja a megfelelő és megbízható működés minden ipari környezetben , beleértve a könnyen kezelhető kalibrációs és szolgáltatási eljárásokat. A tesztbeállításokat könyű átkonfigurálni, hogy megfeleljen a változó követelményeknek. A készülék alkalmas arra, hogy teljesen automatizálják vizsgálati eljárásokat , nincs szükség bármilyen kézi vagy emberi "Golden Ear " tesztelésre.
Az RT -2M automatikusan rögzíti , tárolja és elemzi a bejövő jeleket valós időben. A nagy teljesítményű digitális jelfeldolgozó(DSP) végrehajtja az összes mérési adat szűrését és kiértékelését és az eredmények tárolását aszinkronban. Ez minimalizálja a fogadó vezérlők teljesítményét. Vezérlő rendszer kapcsolódhat akár IEEE -488 vagy soros RS232 kommunikációval.
Egyszerű programozás LabViewTM és LabWindowsTM környezetben. Amellett, hogy a mellékelt szoftver RT - Eval ( Értékelési és fejlesztési felület ) , egy sor speciális szoftver is elérhető a különböző alkalmazási területekre (mobil tesztelés, teszt hangszóró , mikrofon tesztelése az elektronikus tesztelés , mechanikai vizsgálatok , stb . )
A készülékek regisztrálva vannak a gyártó rendszerében ezért a technikai támogatás
lehetséges.
Technikai adatok a gyártó honlapján megtekinthetőek.



Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Az aukció vége: 2015-03-20 19:36
. NTI RT-2M Audio Analizátor - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése